Twitter - Follow me

Facebook Ikona

LinkedIn Ikona

YouTube Ikona

PPC menadžment

ppc menadzment

Google AdWords, Facebook oglasi i ostali - otvaranje i podešavanje naloga, pisanje tekstova oglasa i sve što uz to ide!

Izgradnja linkova

Stvaranje linkova

Za dobru poziciju potrebni su i brojni kvalitetni linkovi. Odradićemo naporno stvaranje linkova (link building) za vas.

Društvene mreže 

marketing drustvenih_mreza

Morate da budete tamo gde su vaši kupci, a oni su na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn,...).

Copywriting 

seo-pisanje-tekstova-2

Copywriting vam omogućuje da zanimljivim tekstovima dođete do što većeg broja posetilaca i visokog ranga na pretraživačima.

145 - 339 EUR

SEO Optimizacija mesečna ispomoć

Ako ste profesionalno bavite marketingom za start-up ili postojeće B2B kompanije i ako vam je poverena uloga SEO menadžera za Vaš sajt, sigurno imate veoma malo vremena da zasučete rukave i sprovode promene koje treba sprovesti. Unesite Visoki rang listi. Možemo da vam pomognemo.

Mi razumemo da dobijate SEO, vi jednostavno nemam vremena (ili ponekad organ) da uradi ono što treba da se uradi. Znamo da ste zauzeti, a znamo da SEO nije jedina stvar na svom tanjiru. U stvari, to je verovatno samo 1/100th onoga što treba da rade dalje. Mi možemo da radimo sa vama i ostatkom tima da bi olakšali vaš teret.

Naša on-page SEO Optimizacija posao će dobiti veb sajt vaše kompanije u SEO igri, bez tebe vuče dalje od drugih važnih projekata radite. Molim vas Zahtev Predlog - Zbog opsežno istraživanje na Vašem sajtu da je potrebno za nas da vam pružimo sveobuhvatne konsultacije predlog, tu je $ 500 taksa staviti predloge zajedno. Ova nadoknada će biti oduzeta od vaseg fakture na potpisivanja ugovora. Klijenti koji obezbedili smo Osnovni SEO konsalting, ili Standard SEO konsalting, ili Premium SEO konsalting može da zatraži predlog za mesečnu konsalting potpuno besplatno. Zatražite još informacija da biste naučili kako možemo da Vam pomognemo.