Twitter - Follow me

Facebook Ikona

LinkedIn Ikona

YouTube Ikona

PPC menadžment

ppc menadzment

Google AdWords, Facebook oglasi i ostali - otvaranje i podešavanje naloga, pisanje tekstova oglasa i sve što uz to ide!

Izgradnja linkova

Stvaranje linkova

Za dobru poziciju potrebni su i brojni kvalitetni linkovi. Odradićemo naporno stvaranje linkova (link building) za vas.

Društvene mreže 

marketing drustvenih_mreza

Morate da budete tamo gde su vaši kupci, a oni su na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn,...).

Copywriting 

seo-pisanje-tekstova-2

Copywriting vam omogućuje da zanimljivim tekstovima dođete do što većeg broja posetilaca i visokog ranga na pretraživačima.

Od 30€

seo pisanje_tekstovaJoš od devedesetih kada se upotreba Interneta zahuktavala, sadržaj (tekstovi i slike) je bio ono što dovodi ljude na sajt i što ih tera da mu se ponovo vraćaju. Veliki broj posetilaca i kvalitetan sadržaj značili su pretraživačkim algoritmima da je u pitanju sajt sa relevantnim podacima i da ga treba visoko da se rangira.

Danas su tehnike stvaranja optimizovanog sadržaja opšte prihvaćene, podržane su statističkim podacima o ponašanju Internet korisnika i sastavni su deo svake Internet promocije i optimizacije sajta.

Pisanje optimizovano za pretraživače je važno

SEO sadržaj će unaprediti vaše veb stranice i konačno će podići vaš rang na pretraživaču, konverzije i prodaju. Cilj svakog članka je da ima primamljiv i zanimljiv sadržaj koji će posetioci da preporuče, dele, citirju i prosleđuju putem društvenih mreža i e-pošte.

SEO pisanje i SEO prerada tekstova je uključena kod svih klijenata koji su uzeli pun SEO paket, kao i onima koji su uzeli trening SEO prerade tekstova za one koji objavljuju sadržaje na Internetu ili se bave tradicionalnim izdavaštvom.

Ukoliko se odlučite samo za SEO pisanje (eng. copywriting) nudimo vam sledeće usluge:

  1. pisanje originalnih tekstova,
  2. prepravljanje dostavljenih tekstova tako budu lektorisani i SEO optimizovani.
Jedna stranica obuhvata do 1850 karaktera (zajedno sa razmacima), odnosno do 250 reči. Zaokruživanje se vrši na 0,5 stranica, odnosno ukoliko tekst ima do 1850 karaktera naplaćuje se jedna stranica, a ukoliko ima između 1850 i 2700 karaktera, naplaćuje se jedna i po stranica.

Cena pisanja originalnih tekstova je od 30€ po stranici, odnosno od 95€ za 5 stranica.

Cena prepravljanja dostavljenih tekstova tako budu lektorisani i SEO optimizovani je 10€ po stranici.

Napomena, da bi napisali kvalitetan tekst, moramo biti upućeni u tematiku, odnosno ukoliko niko od naših pisaca nije upućen u vašu oblast, potrebno je da nam asistirate u pribavljanju traženih informacija. Takođe, postoje neke oblasti gde ne možemo da ponudimo ove usluge iz različitih razloga.

Budite u toku sa vremenom, ako nećete da vas ono pregazi. Stvarajte kvalitetne materijale koje će posetioci sa zadovoljstvom čitati, prepričavati, arhivirati i prosleđivati.

Uskoro ćemo imati u ponudi priručnik o pisanju optimizovanih sadržaja/tekstova.

Popunite odmah zahtev za ponudu da bismo počeli što pre!