Štampa

SEO reviziju je 2010. osnovao Vojkan Cvijanović, kao član preduzeća Novista specijalizovan za marketing na pretraživačima. SEO revizija je radila sa nebrojano mnogo klijenata u više desetina branši kako bi poboljšali njihovo Internet prisustvo putem dokazanih i dinamičkih strategija marketinga na pretraživačima koje su dovele do većeg broja kako ukupnih, tako i ciljanih poseta, konverzija i povećane prodaje.

Preduzeće je posvećeno edukaciji svojih klijenata i deljenjem znanja sa branšom koristeći naš SEO blog, SEO bilten, SEO forum, SEO rečnik, SEO obuku i ostale aktivnosti na polju promocije Interneta marketinga, marketinga na pretraživačima i ostalih vidova savetovanja vezanih za veb sajtove i Internet prisustvo.

Naša obeležnja su orijentisanost ka edukaciji, transparentnost, sklonost ka zajednici i ekspertiza u svim oblastima Internet marketinga. Preduzeće je posvećeno pomaganju malim i srednjim preduzećima (MSP) da shvate i upotrebe SEO tehnologije kako bi ostvarili maksimalni potencijal svojih veb sajtova, tako da organizacije mogu ispune svoju misiju, zadovolje potrebe svojih vlasnika i doprinesu kao vredni članovi Internet zajednice.