Twitter - Follow me

Facebook Ikona

LinkedIn Ikona

YouTube Ikona

PPC menadžment

ppc menadzment

Google AdWords, Facebook oglasi i ostali - otvaranje i podešavanje naloga, pisanje tekstova oglasa i sve što uz to ide!

Izgradnja linkova

Stvaranje linkova

Za dobru poziciju potrebni su i brojni kvalitetni linkovi. Odradićemo naporno stvaranje linkova (link building) za vas.

Društvene mreže 

marketing drustvenih_mreza

Morate da budete tamo gde su vaši kupci, a oni su na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn,...).

Copywriting 

seo-pisanje-tekstova-2

Copywriting vam omogućuje da zanimljivim tekstovima dođete do što većeg broja posetilaca i visokog ranga na pretraživačima.

Profil

SEO reviziju je 2010. osnovao Vojkan Cvijanović, kao član preduzeća Novista specijalizovan za marketing na pretraživačima. SEO revizija je radila sa nebrojano mnogo klijenata u više desetina branši kako bi poboljšali njihovo Internet prisustvo putem dokazanih i dinamičkih strategija marketinga na pretraživačima koje su dovele do većeg broja kako ukupnih, tako i ciljanih poseta, konverzija i povećane prodaje.

Preduzeće je posvećeno edukaciji svojih klijenata i deljenjem znanja sa branšom koristeći naš SEO blog, SEO bilten, SEO forum, SEO rečnik, SEO obuku i ostale aktivnosti na polju promocije Interneta marketinga, marketinga na pretraživačima i ostalih vidova savetovanja vezanih za veb sajtove i Internet prisustvo.

Naša obeležnja su orijentisanost ka edukaciji, transparentnost, sklonost ka zajednici i ekspertiza u svim oblastima Internet marketinga. Preduzeće je posvećeno pomaganju malim i srednjim preduzećima (MSP) da shvate i upotrebe SEO tehnologije kako bi ostvarili maksimalni potencijal svojih veb sajtova, tako da organizacije mogu ispune svoju misiju, zadovolje potrebe svojih vlasnika i doprinesu kao vredni članovi Internet zajednice.

Dinamični * Prilagodljivi * Vredni poverenja

Proverene i tačne SEO strategije od 2006.

Isproban pristup marketingu na Internet pretraživačima koji pruža SEO revizija, Vam omogućava da dostignete i zadržite više ciljanih poseta i konverzija na duže staze, uprkos novim cakama i štosovima koje se dnevno menjaju.  

SEO Revizija je više od SEO agencije.

Kao SEO agenciji koja je uvela savremene i proverene standarde u svom radu, nama možete da verujete.

Bilo da koristite naš iscrpan izveštaj o SEO Reviziji ili ste korisnik neke naše SEO konsultantse usluge, možete da budete sigurni da dobijate aktuelne i smislene informacije o Internet marketingu. Saveti koje pruža naš SEO bilten, su pomogli mnogim ljudima baš kao što ste vi da sa mnogo samopuzdanja poboljšaju svoje sajtove.

Mi smo entuzijasti posvećeni maksimiziranju potencijala svih sajtova. To ne uključuje samo veb sajtove naših klijenata. Pričamo o svim sajtovima.

Saznajte više o našoj istoriji i našoj pozadini.

Može da zvuči otrcano, ali mi verujemo da svi koji imaju veb sajt mogu i treba da budu članovi internet zajednice, vredni pažnje.

Ovo znači da umesto dodavanja buke i zagađenja na Internetu kroz e-mail spam i spam na internet pretraživačima, prevaziđenim SEO tehnologija i najnovijim SEO štosovima koji nemaju dugotrajno dejstvo, mi učimo preduzeća da budu drugačija pružajući im kompletnu SEO strategiju koja stvarno završava posao na duže staze.

Ukoliko radite isto što i sve ostale kompanije u vašoj branši, nikada se nećete istaknuti i neće vas primetiti.

Na raspolaganju su vam naše prilagođene SEO usluge i SEO edukacija koja otključava SEO misterije.

Pišite nam odmah i usmerite vašu SEO strategiju na pravi put!

Postanite naš klijent

5 razloga zašto smo najbolji izbor za vas:

Kontakt podaci

Možete da nas kontaktirate na sledeće načine:

Ostale informacije

    • Naziv pravnog lica: Agencija za internet usluge i računarsko programiranje Novista Beograd
    • PIB: 104863430 (Novista nije obveznik PDV-a)
    • MB: 62286318
    • Datum početka obavljanja delatnosti: 20.10.2010.